Revista de proiectare
Revista de proiectare
Căruciorul Deșert Răcit

Sweet Kit

Căruciorul Deșert Răcit Această vitrină mobilă pentru servirea deserturilor în restaurante a fost creată în 2016 și este cea mai recentă piesă din gama K. Designul Sweet-Kit îndeplinește cerințele de eleganță, manevrabilitate, volum și transparență. Mecanismul de deschidere se bazează pe un inel care se rotește în jurul unui disc de sticlă acrilică. Două inele modelate din fag sunt pistele de rotație, precum și mânerele pentru deschiderea vitrinei și pentru deplasarea căruciorului în jurul restaurantului. Aceste caracteristici integrate ajută la stabilirea scenei pentru servicii și evidențiază produsele afișate.

Denumirea proiectului : Sweet Kit, Numele proiectanților : Patrick Sarran, Numele clientului : QUISO SARL.

Sweet Kit Căruciorul Deșert Răcit

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.