Revista de proiectare
Revista de proiectare
Căruciorul Multifuncțional

Km31

Căruciorul Multifuncțional Patrick Sarran a creat Km31 pentru o gamă largă de utilizări ale restaurantelor. Principala constrângere a fost multifuncționalitatea. Acest coș poate fi utilizat singur pentru servirea unei mese, sau la rând cu altele pentru un bufet. Proiectantul a conceput un top articulat Krion, montat pe aceeași bază cu roți pe care a proiectat-o pentru o serie de cărucioare precum KEZA, iar mai târziu Kvin, Grădina de ceai din plante și Kali, numite împreună seria K. Duritatea Krionului a permis alegerea unui finisaj ușor complet, cu rezistența necesară pentru o unitate luxoasă.

Denumirea proiectului : Km31, Numele proiectanților : Patrick Sarran, Numele clientului : QUISO SARL.

Km31 Căruciorul Multifuncțional

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.