Revista de proiectare
Revista de proiectare
Serviciul De Băuturi Calde Cu Plante Proaspete

Herbal Tea Garden

Serviciul De Băuturi Calde Cu Plante Proaspete Patrick Sarran a creat Grădina de Ceai din plante ca un element unic pentru Landmark Mandarin Oriental din Hong Kong în 2014. Managerul de catering și-a dorit un cărucior pe care să poată efectua ceremonia ceaiului. Acest design reutilizează codurile dezvoltate de Patrick Sarran în cărucioarele sale din seria K, inclusiv căruciorul de brânză KEZA și căruciorul multifuncțional Km31, influențat de pictura peisagistică chineză.

Denumirea proiectului : Herbal Tea Garden, Numele proiectanților : Patrick Sarran, Numele clientului : QUISO SARL.

Herbal Tea Garden Serviciul De Băuturi Calde Cu Plante Proaspete

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.