Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bratara

Phenotype 002

Bratara Forma de brățară Phenotype 002 este rezultatul simulării digitale a creșterii biologice. Algoritmul folosit în procesul creativ permite imitarea comportamentului structurii biologice creând forme organice neobișnuite, obținând o frumusețe discretă datorită structurii optime și onestității materiale. Prototipul este materializat folosind tehnologia de imprimare 3D. În etapa finală, bijuteria este turnată manual în alamă, lustruită și finisată cu atenție la detalii.

Denumirea proiectului : Phenotype 002, Numele proiectanților : Maciej Nisztuk, Numele clientului : In Silico.

Phenotype 002 Bratara

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.