Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajul De Bere

Okhota Strong

Ambalajul De Bere Ideea din spatele acestei reproiectări este de a arăta ABV-ul ridicat al produsului printr-un material ferm recunoscut vizual - metal ondulat. Gofrarea metalului ondulat devine motivul principal al sticlei de sticlă, făcându-l tactil și ușor de reținut. Modelul grafic, asemănător metalului ondulat, este transferat pe aluminiu, completat de un logo marcat în diagonală cu dimensiuni reduse și de o imagine modernizată a unui vânător, făcând noul design mai dinamic. Soluția grafică atât pentru sticlă cât și pentru cutie este simplă și ușor de implementat. Culorile îndrăznețe și elementele de design chunky apelează la publicul țintă și cresc vizibilitatea raftului.

Denumirea proiectului : Okhota Strong, Numele proiectanților : Uniqa Creative Engineering, Numele clientului : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong Ambalajul De Bere

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.