Revista de proiectare
Revista de proiectare
Publicitatea

Insect Sculptures

Publicitatea Fiecare piesă a fost realizată manual pentru a crea sculpturi de insecte inspirate de mediile lor și de mâncarea pe care o mănâncă. Opera de artă a fost folosită ca un apel la acțiune prin intermediul site-ului web Doom pentru a identifica dăunători specifici din gospodărie. Elementele utilizate pentru aceste sculpturi au fost furnizate din curți de gunoi, depozite de gunoi, paturi de râu și super piețe. Odată ce fiecare insectă a fost asamblată, au fost fotografiate și retușate în Photoshop.

Denumirea proiectului : Insect Sculptures, Numele proiectanților : Chris Slabber, Numele clientului : Chris Slabber.

Insect Sculptures Publicitatea

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.