Revista de proiectare
Revista de proiectare
Reședința De Weekend

Cliff House

Reședința De Weekend Aceasta este o cabină de pescuit cu vedere la munte, pe malul râului Raiului („Tenkawa” în japoneză). Realizată din beton armat, forma este un tub simplu, lung de șase metri. Capătul drumului tubului este contrabalansat și ancorat adânc în pământ, astfel încât acesta să se extindă orizontal de mal și să stea deasupra apei. Designul este simplu, interiorul este spațios, iar puntea râului este deschisă spre cer, munți și râu. Construit sub nivelul drumului, de pe marginea drumului este vizibil doar acoperișul cabinei, astfel încât construcția să nu blocheze vederea.

Denumirea proiectului : Cliff House, Numele proiectanților : Masato Sekiya, Numele clientului : PLANET Creations Sekiya Masato Architecture Design Office.

Cliff House Reședința De Weekend

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.