Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Interior Al Casei Rezidențiale

Urban Twilight

Designul Interior Al Casei Rezidențiale Spațiul este plin de bogăție în design, în ceea ce privește materialele și detaliile aplicate în proiect. Planul acestui apartament este sub formă de Z subțire, care caracterizează spațiul, dar este și o provocare pentru crearea unui sentiment spațial larg și generos pentru chiriași. Proiectantul nu a furnizat pereți care să taie continuitatea spațiului deschis. Prin această operație, interiorul primește lumina solară a naturii, care luminează camera pentru a face ambianță și face spațiul confortabil și larg. De asemenea, măiestria detaliază spațiul cu atingeri fine. Materialele din metal și natură modelează compoziția designului.

Denumirea proiectului : Urban Twilight, Numele proiectanților : LiChun Chang, Numele clientului : CLUSTER & Associates.

Urban Twilight Designul Interior Al Casei Rezidențiale

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.