Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sticla De Coniac

30s

Sticla De Coniac Lucrarea a fost proiectată pentru băut coniac. Este suflat gratuit într-un studio de sticlă. Acest lucru face ca fiecare bucată de sticlă să fie individuală. Sticla este ușor de prins și arată interesant din toate unghiurile. Forma paharului reflectă lumina din unghiuri diferite, adăugând o plăcere suplimentară băuturii. Datorită formei aplatizate a cupei, puteți așeza paharul pe masă așa cum doriți să vă sprijiniți pe oricare dintre părțile sale. Numele și ideea operei sărbătoresc îmbătrânirea artistului. Designul reflectă nuanțele îmbătrânirii și invocă tradiția îmbătrânirii coniacului îmbunătățind calitatea.

Denumirea proiectului : 30s , Numele proiectanților : Saara Korppi, Numele clientului : Saara Korppi.

30s  Sticla De Coniac

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.