Revista de proiectare
Revista de proiectare
Căruciorul De Șampanie

BOQ

Căruciorul De Șampanie BOQ este un cărucior de baie de gheață pentru servirea șampaniei la recepții. Este confecționat din lemn, metal, rășină și sticlă. Simetria circulară organizează obiecte și materiale ca parte integrantă a proiectării. Flauturile standard sunt depozitate în corolă, cu capul în jos, sub o tavă de rășină albă, protejată de praf și șocuri. Compoziția, aproape florală, invită oaspeții să formeze un cerc pentru a gusta băutura prețioasă. Dar, în primul rând, este un accesoriu de etapă eficient pentru ospătar.

Denumirea proiectului : BOQ, Numele proiectanților : Patrick Sarran, Numele clientului : QUISO SARL.

BOQ Căruciorul De Șampanie

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.