Revista de proiectare
Revista de proiectare
Difuzor Portabil Bluetooth

Black Box

Difuzor Portabil Bluetooth Acesta este un difuzor portabil Bluetooth. Este ușor și mic și are formă emoțională. Am proiectat forma de boxe Black Box prin simplificarea formei valurilor. Pentru a asculta sunetul stereo, acesta are două difuzoare, stânga și dreapta. De asemenea, aceste două difuzoare sunt fiecare parte a formei de undă. Una este o formă de undă pozitivă și una negativă. pentru utilizare, acest dispozitiv se poate conecta pereche la alte dispozitive electronice, cum ar fi mobil și computer prin Bluetooth și redă sunetul. De asemenea, dispune de baterii. Împreună cu două difuzoare, o cutie neagră apare pe masă atunci când nu este folosită.

Denumirea proiectului : Black Box, Numele proiectanților : Elham Mirzapour, Numele clientului : Arena Design Studio.

Black Box Difuzor Portabil Bluetooth

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.