Revista de proiectare
Revista de proiectare
Grădina Privată

Ryad

Grădina Privată Provocarea a constat în modernizarea unei case de țară vechi și o transformă într-un tărâm al liniștii și al liniștii, lucrând în mod cuprinzător atât pe zonele arhitecturale cât și pe cele ale peisajului. Fațada a fost reînnoită, lucrările civile au fost realizate la pavaje și s-au construit bazinul de înot și pereții de reținere, creând noi fieruri de forjare pentru arcade, ziduri și garduri. Grădinăritul, irigarea și rezervorul, precum și fulgerele, mobilierul și accesoriile au fost, de asemenea, foarte amănunțite.

Denumirea proiectului : Ryad, Numele proiectanților : Fernando Pozuelo, Numele clientului : Fernando Pozuelo Landscaping Collection.

Ryad Grădina Privată

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.