Revista de proiectare
Revista de proiectare
Librăria

Guiyang Zhongshuge

Librăria Cu coridoarele muntoase și rafturile cu cărți cu aspect de grotă stalactite, librăria introduce cititorii într-o lume a peșterii carstice. În acest fel, echipa de proiectare aduce experiență vizuală fantastică, în același timp răspândind caracteristicile și cultura locală la o mulțime mai mare. Guiyang Zhongshuge a fost o caracteristică culturală și un reper urban în orașul Guiyang. În plus, acesta elimină, de asemenea, decalajul atmosferei culturale din Guiyang.

Denumirea proiectului : Guiyang Zhongshuge, Numele proiectanților : Li Xiang, Numele clientului : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Librăria

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.