Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lumina De Masă

Moon

Lumina De Masă Această lumină joacă un rol activ pentru a însoți oamenii într-un spațiu de lucru de dimineață până seara. Acesta a fost proiectat ținând cont de oamenii de lucru. Firul poate fi conectat la un computer laptop sau la o bancă de alimentare. Forma lunii era formată din trei sferturi de cerc, ca o icoană în creștere dintr-o imagine de teren realizată din cadru inoxidabil. Schema de suprafață a lunii amintește ghidul de aterizare într-un proiect spațial. Cadrul arată ca o sculptură în lumina zilei și un dispozitiv de lumină care mângâie încordarea muncii noaptea.

Denumirea proiectului : Moon, Numele proiectanților : Naai-Jung Shih, Numele clientului : Naai-Jung Shih.

Moon Lumina De Masă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.