Revista de proiectare
Revista de proiectare
Centrul Cultural Regândit Medieval

Medieval Rethink

Centrul Cultural Regândit Medieval Rethink Medieval a fost un răspuns la o comisie privată pentru a construi un Centru Cultural pentru un mic sat nedezvăluit în provincia Guangdong, care datează de 900 de ani din Dinastia Song. O dezvoltare de patru etaje, de 7000 mp, este centrată în jurul unei formațiuni antice de roci cunoscută sub numele de Piatra Ding Qi, simbol al originii satului. Conceptul de proiectare a proiectului se bazează pe prezentarea istoriei și culturii satului antic, în timp ce leagă vechiul și noul. Centrul cultural reprezintă o reinterpretare a unui sat antic și o transformare în arhitectură contemporană.

Denumirea proiectului : Medieval Rethink, Numele proiectanților : QUAD studio, Numele clientului : QUAD studio.

Medieval Rethink Centrul Cultural Regândit Medieval

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.