Revista de proiectare
Revista de proiectare
Capela Nunții

Cloud of Luster

Capela Nunții Norul de luciu este o capelă de nuntă situată în interiorul unei săli de ceremonii de nuntă din orașul Himeji, Japonia. Designul încearcă să transpună spiritul modern al ceremoniilor de nuntă în spațiul fizic. Capela este albă, cu o formă de nor învăluită aproape în întregime în sticlă curbă care o deschide spre grădina înconjurătoare și bazinul de apă. Coloanele sunt acoperite cu capital hiperbolic ca niște capete care le leagă ușor de plafonul minimalist. Soclul capelei din partea bazinului este o curbă hiperbolică care permite întregii structuri să apară ca și cum ar pluti pe apă și să-i accentueze ușurința.

Denumirea proiectului : Cloud of Luster, Numele proiectanților : Tetsuya Matsumoto, Numele clientului : 117 Group.

Cloud of Luster Capela Nunții

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.