Revista de proiectare
Revista de proiectare
Expoziția

City Details

Expoziția Vitrina de soluții de design pentru elemente hardscape City Detalii s-a desfășurat în perioada 3 - 5 octombrie 2019 la Moscova. Conceptele avansate de elemente hardscape, terenuri de sport și de joacă, soluții de iluminat și obiecte funcționale de artă urbană au fost prezentate pe o suprafață de 15 000 de metri pătrați. O soluție inovatoare a fost utilizată pentru organizarea zonei expoziționale, unde în loc de rânduri chiar de cabine de expoziție a fost construit modelul miniaturabil al orașului cu toate componentele specifice, cum ar fi: piața orașului, străzile, o grădină publică.

Denumirea proiectului : City Details, Numele proiectanților : ANO Moy Rayon Team, Numele clientului : АНО "Мой район"/ANO "Moy rayon".

City Details Expoziția

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.