Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurantul Japonez Cu Tăieturi

Saboten Beijing the 1st

Restaurantul Japonez Cu Tăieturi Acesta este un lanț de restaurante japoneze cutlet numit „Saboten”, primul restaurant emblematic din China. Deformarea tradiției noastre și buna localizare sunt esențiale pentru a face cultura japoneză să fie mai ușor acceptată de țările străine. Aici, vizionând viziunile viitoare ale lanțului de restaurante, am realizat modele care vor deveni manuale utile atunci când se extind în China și, de asemenea, în străinătate. Apoi, una dintre provocările noastre a fost să înțelegem înțelegerea corectă a „imaginilor japoneze” pe care le preferă străinii. Ne-am concentrat în principal pe „Japonia tradițională”. Am depus eforturi pentru a o încorpora.

Designul Interior Al Universității

TED University

Designul Interior Al Universității Spațiile universitare TED concepute cu un concept de design modern reflectă direcția progresivă și contemporană a instituției TED. Materiile prime și moderne sunt combinate cu infrastructura tehnologică și iluminatul. În acest moment, sunt stabilite convențiile spațiale care nu au mai fost experimentate până acum. Se creează un nou tip de viziune pentru spațiile universitare.

Design Interior Pentru Spații De Birouri

Infibond

Design Interior Pentru Spații De Birouri Shirli Zamir Design Studio a proiectat noul birou Infibond din Tel Aviv. În urma cercetărilor referitoare la produsul companiei, ideea a fost crearea unui spațiu de lucru care să pună întrebări cu privire la granița subțire care diferă realitatea de imaginație, creierul uman și tehnologie și găsirea modului în care toate acestea se conectează. Studioul a căutat dozele corecte ale utilizării atât a volumului, a liniei cât și a golului care va defini spațiul. Planul de birouri constă din săli de manager, săli de ședințe, saloane a-formale, cafenea și cabină deschisă, camere de cabină telefonică închise și spații deschise de lucru.

Designul Arhitecturii Pensiunii

Barn by a River

Designul Arhitecturii Pensiunii Proiectul „Hambar de un râu” întâmpină provocarea creării spațiului locuit, bazându-se pe implicarea ecologică și sugerează o soluție locală specifică a problemei de interpenetrare a arhitecturii și a peisajului. Arhetipul tradițional al casei este adus la asceza formelor sale. Șindrila de cedru a acoperișului și pereții schisti verzi ascund clădirea în iarba și tufișurile peisajului artificial. În spatele peretelui de sticlă se vede litoralul stâncos.

Supermarket-Ul De Parfumerie

Sense of Forest

Supermarket-Ul De Parfumerie Imaginea unei păduri translucide de iarnă a devenit inspirația acestui proiect. Abundența de texturi din lemn natural și granit cufundă privitorul într-un flux de impresii plastice și vizuale ale semnelor naturii. Tipul industrial de echipamente este înmuiat de culorile de cupru roșu și verde oxidat. Magazinul este un loc de atracție și comunicare pentru mai mult de 2000 de persoane zilnic.

Magazinul De Parfumerie

Nostalgia

Magazinul De Parfumerie Peisajele industriale din anii 1960-1970 au inspirat acest proiect. Structurile metalice din oțel laminat la cald creează o intonație realistă a anti-utopie. O foaie profilată ruginită din garduri vechi creează o atmosferă de deplină libertate de exprimare. Comunicări tehnice deschise, tencuială zdruncinată și blaturi din granit adaugă la interiorul elegant al anilor șaizeci.