Revista de proiectare
Revista de proiectare
Pensiunea De Design Interior

Barn by a River

Pensiunea De Design Interior Proiectul „Hambar de un râu” întâmpină provocarea creării spațiului locuit, bazându-se pe implicarea ecologică și sugerează o soluție locală specifică a problemei de interpenetrare a arhitecturii și a peisajului. Arhetipul tradițional al casei este adus la asceza formelor sale. Șindrila de cedru a acoperișului și pereții schisti verzi ascund clădirea în iarba și tufișurile peisajului artificial. În spatele peretelui de sticlă se vede litoralul stâncos.

Sala De Rugăciuni

Water Mosque

Sala De Rugăciuni Cu o implementare sensibilă pe șantier, clădirea devine o continuare a mării printr-o platformă ridicată care servește ca o Sală de rugăciune care se extinde spre infinit. Formațiile fluide se referă la mișcarea mării în efortul de a conecta Moscheea cu împrejurimile. Clădirea iese în evidență reflectând natura funcției sale și manifestă fizic filozofia arhitecturii Orientului Mijlociu într-o manieră contemporană. Exteriorul rezultat creează atât o adăugare iconică a orizontului, cât și o reinventare a tipologiei realizată într-un limbaj modern de design.

Librăria

Guiyang Zhongshuge

Librăria Cu coridoarele muntoase și rafturile cu cărți cu aspect de grotă stalactite, librăria introduce cititorii într-o lume a peșterii carstice. În acest fel, echipa de proiectare aduce experiență vizuală fantastică, în același timp răspândind caracteristicile și cultura locală la o mulțime mai mare. Guiyang Zhongshuge a fost o caracteristică culturală și un reper urban în orașul Guiyang. În plus, acesta elimină, de asemenea, decalajul atmosferei culturale din Guiyang.

Librărie

Chongqing Zhongshuge

Librărie Incorporând peisajul splendid al Chongqing în librărie, designerul a creat un spațiu în care vizitatorii s-ar putea simți ca în fermecătorul Chongqing în timp ce citesc. În total, există cinci tipuri de zonă de lectură, fiecare dintre ele fiind ca o țară minunată cu trăsături distinctive. Librăria Chongqing Zhongshuge le-a oferit consumatorilor o experiență mai cochetă pe care nu o pot câștiga prin cumpărăturile online.

Magazinul Flagship

Zhuyeqing Green Tea

Magazinul Flagship Consumul de ceai necesită atât un mediu favorabil, cât și o dispoziție bună. Proiectantul prezintă motivul norului și al muntelui în calea pictării cu cerneală la îndemână și stropește o pereche de picturi frumoase peisajelor chinezești în spațiul limitat închis. Prin intermediul operatorilor de funcții personalizate, proiectantul a creat o experiență senzorială pentru consumatori, ceea ce aduce un impact senzual uriaș.

Hotel

Park Zoo

Hotel Este fără îndoială un hotel bazat pe tema animalelor. Cu toate acestea, designerii nu au creat pur și simplu o serie de instalații adorabile și grațioase în formă de animal, pentru a atrage atenția pe o piață intens concurențială. Infuzând spațiul cu dragoste profundă pentru animale, designerii au transformat hotel într-o expoziție de artă, unde clienții sunt capabili să observe și să simtă situația reală cu care se confruntă animalele pe cale de dispariție în momentul prezent.