Revista de proiectare
Revista de proiectare
Aplicația De Vizionare

TTMM for Pebble

Aplicația De Vizionare TTMM este o colecție de 130 Watchfaces dedicată smartwatch-ului Pebble 2. Modelele specifice arată ora și data, ziua săptămânii, pașii, timpul activității, distanța, temperatura și starea bateriei sau Bluetooth. Utilizatorul poate personaliza tipul de informații și poate vedea date suplimentare după agitare. Suprafețele TTMM sunt simple, minime, cu aspect estetic. Este o combinație de cifre și informații grafice abstracte perfecte pentru o eră a roboților.

Aplicația De Vizionare

TTMM for Fitbit

Aplicația De Vizionare TTMM este o colecție de 21 de fețe de ceas dedicate pentru ceasurile inteligente Fitbit Versa și Fitbit Ionic. Fețele cu ceas au setări de complicații doar cu o simplă atingere pe ecran. Acest lucru le face foarte rapide și ușor de personalizat culoarea, presetarea designului și complicațiile la preferințele utilizatorului. Este inspirat din filme precum Blade Runner și seriile Twin Peaks.

Aplicațiile Pentru Suprafețe De Veghe

TTMM

Aplicațiile Pentru Suprafețe De Veghe TTMM este o colecție de suprafețe pentru ceasuri inteligente Pebble Time și Pebble Time Round. Vei găsi aici două aplicații (atât pentru Android, cât și pentru platforma iOS) cu 50 și 18 modele în peste 600 de variații de culoare. TTMM este o combinație simplă, minimă și estetică de cifre și infografii abstracte. Acum puteți alege stilul dvs. de timp oricând doriți.

Etichetele De Vin

KannuNaUm

Etichetele De Vin Designul etichetelor de vin KannuNaUm se caracterizează prin stilul său rafinat și minimal, obținut prin căutarea unor simboluri care pot reprezenta istoria lor. Teritoriul, cultura și pasiunea viticultorilor din Țara Longevității sunt condensate în aceste două etichete coordonate. Totul este îmbunătățit prin designul viței de vie centenar care a fost realizat cu tehnica aurului turnat în 3D. Un design iconografic care reprezintă istoria acestor vinuri și cu ele istoria țării din care se naște, Ogliastra Țara Centenarilor din Sardinia.

Designul Etichetelor De Vin

I Classici Cherchi

Designul Etichetelor De Vin Pentru o vină istorică din Sardinia, din 1970, a fost proiectată restylingul etichetelor pentru linia de vinuri The Classics. Studiul noilor etichete a dorit să păstreze legătura cu tradiția pe care o urmărește compania. Spre deosebire de etichetele anterioare, aceasta a funcționat pentru a da o notă de eleganță care merge bine cu calitatea înaltă a vinurilor. Căci etichetele au lucrat cu tehnica Braille care aduce eleganță și stil fără a cântări. Modelul floral se bazează pe o elaborare grafică a unui model al bisericii din Santa Croce din Usini, care este și logo-ul companiei.

Eticheta Vinului

Guapos

Eticheta Vinului Proiectul urmărește fuziunea dintre designul modern și tendințele nordice în artă, care prezintă țara de origine a vinului. Fiecare tăietură de margine reprezintă altitudinea în care crește fiecare podgorie și o culoare respectivă pentru soiul de struguri. Atunci când toate sticlele sunt aliniate în linie, ea formează peisajele din nordul Portugaliei, regiunea care dă naștere acestui vin.