Revista de proiectare
Revista de proiectare
Aplicația Mobilă

Akbank Mobile

Aplicația Mobilă Noul design al aplicației Akbank Mobile oferă o nouă perspectivă în ceea ce privește experiența bancară socială, inteligentă, care se dovedește în viitor și este plină de satisfacții. Cu designul personalizat al zonei de pe pagina principală, utilizatorii pot vizualiza informații inteligente pentru a le ușura viața financiară. De asemenea, cu această nouă abordare de proiectare, tranzacțiile bancare tradiționale vorbesc limba utilizatorilor cu imagini de miniaturi de contact, fluxuri de acțiuni simplificate și concepte.

Sculptură Publică

Bubble Forest

Sculptură Publică Bubble Forest este o sculptură publică din oțel inoxidabil rezistent la acid. Este iluminat cu lămpi LED programabile RGB, care permite sculpturii să sufere o metamorfoză spectaculoasă la apusul soarelui. A fost creat ca o reflecție asupra capacității plantelor de a produce oxigen. Pădurea din titlu este formată din 18 tulpini / trunchiuri de oțel care se termină cu coroane sub formă de construcții sferice reprezentând o singură bulă de aer. Bubble Forest se referă la flora terestră, precum și la cea cunoscută din fundul lacurilor, mărilor și oceanelor

Identitatea Mărcii

Pride

Identitatea Mărcii Pentru a crea designul mărcii Pride, echipa a folosit studiul publicului țintă în mai multe moduri. Când echipa a realizat designul logo-ului și identitatea corporativă, a luat în considerare regulile psiho-geometriei - influența formelor geometrice asupra anumitor tipuri de psiho-oameni și alegerea acestora. De asemenea, designul ar fi trebuit să provoace anumite emoții în rândul publicului. Pentru a obține rezultatul dorit, echipa a folosit regulile efectului culorii asupra unei persoane. în general, rezultatul a influențat designul tuturor produselor companiei.

Designul Ui

Moulin Rouge

Designul Ui Acest proiect este conceput pentru persoanele care doresc să își decoreze propriul telefon mobil cu tema Moulin Rouge, deși nu au vizitat niciodată în Moulin Rouge din Paris. Scopul principal este de a oferi o experiență digitală îmbunătățită și toți factorii de proiectare sunt de a vizualiza starea de spirit a Moulin Rouge. Consumatorii pot personaliza presetarea designului și pictogramele pe preferatele lor printr-o simplă atingere pe ecran.

Ambalarea Produselor Cosmetice

Clive

Ambalarea Produselor Cosmetice Conceptul ambalajelor cosmetice Clive s-a născut pentru a fi diferit. Jonathan nu voia doar să creeze o altă marcă de produse cosmetice cu produse obișnuite. Decis să exploreze mai multă sensibilitate și ceva mai mult decât crede în ceea ce privește îngrijirea personală, el se adresează unui obiectiv principal. Echilibrul dintre corp și minte. Având un design inspirat din Hawaii, combinația de frunze tropicale, tonalitatea mării și experiența tactilă a pachetelor oferă senzația de relaxare și pace. Această combinație face posibilă aducerea experienței locului în proiectare.

Concept Book And Poster

PLANTS TRADE

Concept Book And Poster COMERCIALUL DE PLANTE este o serie de forme inovatoare și artistice de exemplare botanice, care a fost dezvoltat pentru a construi o relație mai bună între oameni și natură, mai degrabă decât materialele educaționale. Cartea Conceptelor pentru comerț cu plante a fost pregătită pentru a vă ajuta să înțelegeți acest produs creativ. Cartea, proiectată în aceeași dimensiune cu produsul, prezintă nu numai fotografii din natură, ci grafică unică inspirată de înțelepciunea naturii. Mai interesant, grafica este tipărită cu grijă prin tipărit, astfel încât fiecare imagine să varieze prin culoare sau textură, la fel ca plantele naturale.