Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajele Cu Bomboane

5 Principles

Ambalajele Cu Bomboane 5 Principii este o serie de ambalaje de bomboane amuzante și neobișnuite cu o răsucire. Reiese din cultura pop modernă în sine, în principal cultura pop internet și memele de internet. Fiecare design al pachetului include un personaj simplu de recunoscut, la care oamenii se pot raporta (omul muscular, pisica, iubitorii și așa mai departe) și o serie de 5 scurte citate de inspirație sau amuzante despre el (de aici și numele - 5 principii). Multe citate au și câteva referințe pop-culturale. Este simplu în producție, dar ambalaj vizual unic și este ușor de extins ca o serie

Logo-Ul

N&E Audio

Logo-Ul Pe parcursul procesului de re-proiectare a logo-ului N&E, N, E reprezintă numele fondatorilor Nelson și Edison. Așa că, a integrat caracterele N&E și forma de undă sonoră pentru a crea un nou logo. Handcrafted HiFi este un furnizor unic de servicii profesionale din Hong Kong. Se aștepta să prezinte un brand profesional de înaltă performanță și să creeze o extrem de relevantă pentru industrie. Ea speră că oamenii pot înțelege ce a însemnat logo-ul atunci când îl privesc. Cloris a spus că provocarea creării logo-ului este modul de a facilita recunoașterea caracterelor din N și E fără a utiliza o grafică prea complicată.

Site-Ul Web

Upstox

Site-Ul Web Upstox anterior filiala RKSV este o platformă online de tranzacționare a acțiunilor. Produsele distincte concepute pentru profesioniști și profesioniști sunt unul dintre cei mai puternici USP din Upstox, alături de platforma sa de învățare a comerțului liber. Întreaga strategie și brand a fost conceptualizată în faza de proiectare în studioul Lollypop. Concurenții aprofundați, utilizatorii și cercetările de piață au ajutat la furnizarea de soluții care au creat identitate discretă pentru site-ul web. Proiectele au fost realizate interactiv și intuitiv, folosind ilustrații, animații și icoane personalizate, ajutând la ruperea monotoniei site-ului web.

Aplicația Web

Batchly

Aplicația Web Platforma bazată pe loturi SaaS permite clienților Amazon Web Services (AWS) să-și reducă costurile. Proiectarea aplicației web din produs este unică și atrăgătoare, deoarece permite utilizatorului să îndeplinească diferite funcții dintr-un singur punct, fără a părăsi pagina și are în vedere și furnizarea unei vizualizări a tuturor celor care contează pentru administratori. De asemenea, accentul a fost pus în prezentarea produsului prin intermediul site-ului său web și a fost conceput pentru a comunica USP-ul său în primele 5 secunde. Culorile utilizate aici sunt vii, iar icoanele și ilustrațiile ajută site-ul să fie interactiv.

Prezentarea Premiilor

Awards show

Prezentarea Premiilor Această etapă de sărbătoare a fost proiectată cu un aspect unic și a necesitat flexibilitatea prezentării unui spectacol de muzică și a mai multor prezentări de premii diferite. Seturile au fost luminate intern pentru a contribui la această flexibilitate și au inclus elemente de zbor ca parte a setului care au fost aruncate în timpul spectacolului. Aceasta a fost o prezentare și o ceremonie de premiere anuală pentru o organizație non-profit.

Sticla

North Sea Spirits

Sticla Designul sticlei de la North Sea Spirits este inspirat din natura unică a Sylt și încorporează puritatea și limpezimea acelui mediu. Spre deosebire de alte sticle, Spirts Sea Sea sunt acoperite complet de o acoperire de suprafață unicolor. Logo-ul conține Stranddistel, o floare existentă doar în Kampen / Sylt. Fiecare dintre cele 6 arome sunt definite printr-o culoare specifică, în timp ce conținutul celor 4 băuturi mixte este identic cu culoarea sticlei. Acoperirea suprafeței oferă o mână moale și caldă, iar greutatea adaugă percepției valorii.