Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurarea Castelului Vechi

Timeless

Restaurarea Castelului Vechi Proprietarul a cumpărat Crawfordton House în Scoția în aprilie 2013, străduindu-se să restabilească gustul original al nobilimii scoțiene antice și compatibil cu viața modernă. Caracteristicile și depozitele istorice ale castelului antic sunt păstrate cu aromă originală. Estetica de design și cultura regională a diferitelor secole se ciocnesc cu scântei artistice în același spațiu.

Fotografiile Pentru Coperta Revistei

TimeFlies

Fotografiile Pentru Coperta Revistei Ideea principală a fost să ieșiți în evidență din masa revistelor tradiționale pentru clienți. În primul rând, cu ajutorul capacului neobișnuit. Coperta frontală a revistei TimeFlies pentru compania aeriană Nordica prezintă un design estonian contemporan, iar titlul revistei de pe coperta fiecărui număr este scris de mână de autorul operei prezentate. Designul modern și minimalist al revistei acoperă transmite fără alte cuvinte creativitatea noii linii aeriene, atractivitatea naturii estoniene și succesul tinerilor designeri estonieni.

Rețetele Digitale De Social Media

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Rețetele Digitale De Social Media Unilever Food Solutions a însărcinat Chef-ul rezident Heidi Heckmann (Chef regional de clienți, Cape Town) să creeze 11 rețete unice Spice Blends folosind Robertsons Spice Range. În cadrul campaniei „Călătoria noastră, descoperirea voastră”, ideea a fost de a crea imagini și modele unice folosind aceste ingrediente pentru o campanie distractivă pe Facebook. În fiecare săptămână, unicele bucăți de condimente unice ale Chef Heidi au fost postate ca postări Facebook Canvas, bogate în media. Fiecare dintre aceste rețete este disponibilă și pentru descărcare iPad pe site-ul UFS.com.

Proiectarea Instalației De Artă

Kasane no Irome - Piling up Colors

Proiectarea Instalației De Artă Un design de instalare al Japanese Dance. Japonezii au acumulat culori din vremuri vechi pentru a exprima lucruri sacre. De asemenea, îngrămădirea hârtiei cu siluete pătrate a fost folosită ca un lucru care reprezintă adâncimea sacră. Nakamura Kazunobu a proiectat un spațiu care schimbă atmosfera prin schimbarea în diverse culori, cu un astfel de pătrat „îngrămădit” ca un motiv. Panourile care zboară în aerul centrat pe dansatori acoperă cerul deasupra spațiului scenic și înfățișează aspectul luminii care trece prin spațiul care nu poate fi văzut fără panouri.

Ambalarea Cadourilor Pentru Prăjituri

Marais

Ambalarea Cadourilor Pentru Prăjituri Ambalaje cadou pentru prăjituri (finanțator). Imaginea arată cutia cu dimensiunea a 15 torturi (Două octave). De obicei, cutii-cadou aliniază pur și simplu toate prăjiturile. Cu toate acestea, cutiile lor de prăjituri învelite individual sunt diferite. au redus costurile concentrându-se pe un singur design și, utilizând toate cele șase suprafețe, au reușit să recreeze fiecare tip de tastatură. Folosind acest design, pot crea orice dimensiune a tastaturii, de la tastaturi mici, până la piane mari cu 88 de taste și chiar mai mari. De exemplu, pentru o octavă din 13 chei, folosesc 8 prăjituri. Iar un pian grandios cu 88 de chei ar fi o cutie cadou de 52 de prăjituri.

Identitatea Mărcii

SioZEN

Identitatea Mărcii Siozen introduce un nou sistem revoluționar de igienă la nivel înalt, care transformă în mod unic suprafețele, mâinile și aerul dvs. într-un puternic sistem de apărare a poluării microbiene / toxice. Metodele moderne de construcție din zilele noastre sunt minunate pentru a ne oferi o eficiență energetică mai bună și confort, dar acest lucru este la un preț. Clădirile mai stricte și fără tiraj contribuie la acumularea de nenumărați poluanți. Chiar dacă sistemul de ventilație al clădirii este proiectat și bine întreținut, poluarea interioară rămâne o problemă serioasă. Noi abordări sunt necesare.