Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spațiul Introductiv Pentru Târgul De Ceasuri

Salon de TE

Spațiul Introductiv Pentru Târgul De Ceasuri A fost necesar un design introductiv de 1900 m2, înainte ca vizitatorii să exploreze cele 145 de mărci internaționale de ceasuri din Salon de TE. Pentru a capta imaginația vizitatorilor despre stilul de viață și romantismul de lux, a fost dezvoltat un „Deluxe Train Journey” ca principal concept. Pentru a crea dramatizare, sala de recepție a fost transformată într-o temă de stație în timpul zilei, juxtapusă cu scena platformei de tren de seară a holului interior, cu ferestre cu trăsuri de viață cu dimensiuni de viață care emite imagini de poveste. În cele din urmă, o arenă multifuncțională cu o scenă se deschide la diferitele vitrine ale mărcii.

Atractia Turistica

In love with the wind

Atractia Turistica Castelul Îndrăgostit de vânt este o reședință din secolul XX, situată în peisajul de 10 acri, lângă satul Ravadinovo, o zonă din inima muntelui Strandza. Vizitați și bucurați-vă de colecții de renume mondial, arhitectură uimitoare și povești de familie inspirate. Relaxați-vă în mijlocul grădinilor idilice, bucurați-vă de plimbări prin pădure și pe malul lacului și simțiți spiritul basmelor.

Atractia Turistica

The Castle

Atractia Turistica Castelul este un proiect privat început acum douăzeci de ani în 1996 dintr-un vis din copilărie pentru a construi propriul Castel, la fel ca în basme. Proiectantul este, de asemenea, arhitect, constructor și proiectant al peisajului. Ideea principală a proiectului este de a crea un loc pentru recreerea familiei, ca o atracție turistică.

Produsul Educațional

Shine and Find

Produsul Educațional Cel mai important avantaj al acestui produs este ușurința de învățare și îmbunătățirea memoriei. În Shine and Find, fiecare constelație este făcută practic, iar această provocare este practicată în mod repetat. Creează o imagine durabilă. Învățarea în acest fel, practică și studierea și repetarea, nu este plictisitoare și face o memorie mai durabilă și plăcută. Este foarte emoțional, interacțional, simplu, pur, minimal și modern.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Acest hotel este situat în pereții Templului Dai, în partea de jos a Muntelui Tai. Scopul proiectanților a fost transformarea designului hotelui pentru a oferi oaspeților o cazare liniștită și confortabilă și, în același timp, pentru a permite oaspeților să experimenteze istoria și cultura unică a acestui oraș. Folosind materiale simple, tonuri de lumină, iluminare moale și lucrări de artă selectate cu atenție, spațiul afișează un simț atât al istoriei, cât și al contemporanului.

Simulator Pentru Operatorul De Stivuitoare

Forklift simulator

Simulator Pentru Operatorul De Stivuitoare Un simulator pentru operatorul de stivuitoare de la Sheremetyevo-Cargo este o mașină specială concepută pentru instruirea șoferilor de stivuitoare și verificarea calificărilor. Reprezintă o cabină cu un sistem de control, un loc de ședere și un ecran panoramic pliabil. Materialul principal al corpului simulatorului este metalul; de asemenea, există elemente din plastic și onlays ergonomice din spumă poliuretanică integrală.