Revista de proiectare
Revista de proiectare
Simulator Pentru Operatorul De Stivuitoare

Forklift simulator

Simulator Pentru Operatorul De Stivuitoare Un simulator pentru operatorul de stivuitoare de la Sheremetyevo-Cargo este o mașină specială concepută pentru instruirea șoferilor de stivuitoare și verificarea calificărilor. Reprezintă o cabină cu un sistem de control, un loc de ședere și un ecran panoramic pliabil. Materialul principal al corpului simulatorului este metalul; de asemenea, există elemente din plastic și onlays ergonomice din spumă poliuretanică integrală.

Denumirea proiectului : Forklift simulator, Numele proiectanților : Anna Kholomkina, Numele clientului : Sheremetyevo-Cargo.

Forklift simulator Simulator Pentru Operatorul De Stivuitoare

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.