Revista de proiectare
Revista de proiectare
Brosa

The Sunshine

Brosa Caracteristica acestei bijuterii este că aici s-a folosit o formă complexă de piatră mare, care este setată pe cadru invizibil (aer). Vizualizarea designului bijuteriilor deschide doar tehnologia de asamblare a ascunzării pietrelor. Piatra în sine este deținută de două obiecte discrete și placă subțire împletită cu diamante. Această placă este baza tuturor broșelor cu structură de sprijin. Ține și a doua piatră. Întreaga compoziție a fost posibilă după piatra principală de măcinare.

Inelul

Pollen

Inelul Fiecare piesă este o interpretare a unui fragment al naturii. Natura devine un pretext pentru a da viață bijuteriilor, jucându-se cu texturi de lumini și umbre. Scopul este de a oferi o bijuterie cu forme interpretate, deoarece natura le-ar proiecta cu sensibilitatea și senzualitatea ei. Toate piesele sunt finisate manual pentru a îmbunătăți texturile și particularitățile bijuteriei. Stilul este pur pentru a ajunge la substanța de viață a plantei. Rezultatul oferă o piesă unică și atemporală profund legată de natură.

Bijuterii Adaptabile

Gravity

Bijuterii Adaptabile În timp ce în secolul XXI, utilizarea tehnologiilor contemporane înalte, a materialelor noi sau a formelor noi extreme este adesea o necesitate pentru a face inovații, Gravity dovedește contrariul. Gravitatea este o colecție de bijuterii adaptabile, folosind doar filetarea, o tehnică foarte veche, iar gravitația, o resursă inepuizabilă. Colecția este compusă dintr-un număr mare de elemente de argint sau aur, cu diverse modele. Fiecare dintre ele poate fi asociată cu perle sau pietre șuvițe și pandantive. Colecția creează o infinitate de bijuterii diferite.

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

The Hostess

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei Colecția absolvită a Daria Zhiliaeva este despre feminitate și masculinitate, forță și fragilitate. Inspirația colecției vine dintr-un basm vechi din literatura rusă. Gazda Muntelui de Cupru este un patron magic al minerilor dintr-un basm rusesc vechi. În această colecție puteți vedea frumoasa căsătorie a liniilor drepte, așa cum sunt inspirate din uniformele minerilor și volumele grațioase ale costumului național rus. Membrii echipei: Daria Zhiliaeva (designer), Anastasiia Zhiliaeva (asistent proiectant), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Geantă, Geantă De Seară

Tango Pouch

Geantă, Geantă De Seară Tango Pouch este o geantă excepțională, cu un design cu adevărat inovator. Este o piesă de artă purtabilă purtată de mânerul pentru încheieturi, care vă permite să aveți mâinile libere. În interior este suficient spațiu, iar construcția de închidere a magnetului pliabil oferă o deschidere neașteptată ușoară și largă. Husa este confecționată cu piele moale de piele de vițel pentru o atingere incredibil de plăcută a mânerului și a inserțiilor laterale pufoase, contrastând intenționat cu corpul principal mai construit din așa-numita piele vitrată.

Haina Care Poate Fi Convertibilă

Eco Furs

Haina Care Poate Fi Convertibilă Paltonul care poate fi 7-in-1 este inspirat de doamnele aglomerate de carieră care optează pentru garderoba unică, ecologică și funcțională zilnic. În ea, vechile, dar din nou la modă, textilele scandinave Rya Rug cusute manual sunt reinterpretate într-un mod modern, ceea ce duce la îmbrăcăminte din lână, care sunt ca blană din punct de vedere al performanței lor. Diferența este în detaliu și prietenie cu animalele și mediul. De-a lungul anilor, Eco Furs a fost testat în diferite climaturi europene de iarnă, ceea ce a contribuit la dezvoltarea calităților acestei haine și a celorlalte piese recente în desăvârșire.