Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurantul Și Magazinul Udon

Inami Koro

Restaurantul Și Magazinul Udon Cum arhitectura poate reprezenta un concept culinar? Edge of the Wood este o încercare de a răspunde la această întrebare. Inami Koro reinventează mâncarea tradițională japoneză Udon, păstrând tehnicile comune de preparare. Noua clădire reflectă abordarea lor prin revizuirea construcțiilor tradiționale japoneze din lemn. Toate liniile de contur care exprimă forma clădirii au fost simplificate. Aceasta include cadrul de sticlă ascuns în stâlpii subțiri de lemn, înclinația acoperișului și a tavanului rotit, iar marginile pereților verticali fiind exprimate printr-o singură linie.

Denumirea proiectului : Inami Koro, Numele proiectanților : Tetsuya Matsumoto, Numele clientului : Miki City..

Inami Koro Restaurantul Și Magazinul Udon

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.