Revista de proiectare
Revista de proiectare
Stingător De Incendiu Și Ciocan De Evacuare

FZ

Stingător De Incendiu Și Ciocan De Evacuare Echipamentul de siguranță al vehiculului este esențial. Stingătoarele și ciocanele de siguranță, combinația celor două poate îmbunătăți eficiența de evacuare a personalului atunci când are loc un accident de mașină. Spațiul auto este limitat, deci acest dispozitiv este proiectat să fie suficient de mic. Poate fi plasat oriunde într-o mașină privată. Stingătoarele tradiționale pentru vehicule sunt de o singură utilizare, iar acest design poate înlocui cu ușurință căptușeala. Este o prindere mai confortabilă, ușor pentru utilizatori să opereze.

Denumirea proiectului : FZ, Numele proiectanților : Tongxin Zhang, Numele clientului : Zhengzhou University of Light Industry.

FZ Stingător De Incendiu Și Ciocan De Evacuare

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.