Revista de proiectare
Revista de proiectare
Centrul De Vânzare

HuiSheng Lanhai

Centrul De Vânzare Cu tema oceanică a designului scenei, finalizează sufletul spațial, cu pătratul pixelilor ca element de comunicare vizuală, permiteți copiilor din joc să exploreze descoperirea învățării și creșterii să devină miezul cazului, poziționarea spațiului liber prezintă prezentarea efectul fanteziei educației în distracție. De la forma, scara, facilitatea culorilor, structura până la experiența senzorială psihologică, conceptul de spațiu continuă și se îmbogățește atunci când toate elementele sunt integrate și se ciocnesc.

Denumirea proiectului : HuiSheng Lanhai, Numele proiectanților : Weimo Feng, Numele clientului : MOD.

HuiSheng Lanhai Centrul De Vânzare

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.