Revista de proiectare
Revista de proiectare
Birdhouse

Domik Ptashki

Birdhouse Datorită stilului de viață monoton și lipsei interacțiunii durabile cu Natura, o persoană trăiește într-o stare de descompunere constantă și nemulțumire internă, ceea ce nu îi permite să se bucure de viață la maximum. Poate fi fixată prin extinderea granițelor percepției și dobândirea unei noi experiențe de interacțiune om-natură. De ce păsări? Cântarea lor afectează pozitiv sănătatea mintală a omului, de asemenea păsările protejează mediul împotriva dăunătorilor de insecte. Proiectul Domik Ptashki este o oportunitate de a crea un cartier util și de a încerca rolul de ornitolog prin observarea și îngrijirea păsărilor.

Denumirea proiectului : Domik Ptashki, Numele proiectanților : Igor Dydykin, Numele clientului : DYDYKIN Studio .

Domik Ptashki Birdhouse

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.