Revista de proiectare
Revista de proiectare
Birdhouse

Domik Ptashki

Birdhouse Datorită stilului de viață monoton și lipsei interacțiunii durabile cu Natura, o persoană trăiește într-o stare de descompunere constantă și nemulțumire internă, ceea ce nu îi permite să se bucure de viață la maximum. Poate fi fixată prin extinderea granițelor percepției și dobândirea unei noi experiențe de interacțiune om-natură. De ce păsări? Cântarea lor afectează pozitiv sănătatea mintală a omului, de asemenea păsările protejează mediul împotriva dăunătorilor de insecte. Proiectul Domik Ptashki este o oportunitate de a crea un cartier util și de a încerca rolul de ornitolog prin observarea și îngrijirea păsărilor.

Denumirea proiectului : Domik Ptashki, Numele proiectanților : Igor Dydykin, Numele clientului : DYDYKIN Studio .

Domik Ptashki Birdhouse

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.