Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceramica

inci

Ceramica O oglindă a eleganței; Inci reflectă frumusețea unei perle cu opțiuni alb-negru și este alegerea potrivită pentru cei care doresc să reflecte nobilimea și eleganța spațiilor. Liniile inci sunt produse în dimensiuni de 30 x 80 cm și transportă clasicitatea albă și neagră în zonele de locuit. Produs folosind tehnologia de imprimare digitală, un design tridimensional.

Denumirea proiectului : inci, Numele proiectanților : Bien Seramik Design Team, Numele clientului : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

inci Ceramica

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.