Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceramica

inci

Ceramica O oglindă a eleganței; Inci reflectă frumusețea unei perle cu opțiuni alb-negru și este alegerea potrivită pentru cei care doresc să reflecte nobilimea și eleganța spațiilor. Liniile inci sunt produse în dimensiuni de 30 x 80 cm și transportă clasicitatea albă și neagră în zonele de locuit. Produs folosind tehnologia de imprimare digitală, un design tridimensional.

Denumirea proiectului : inci, Numele proiectanților : Bien Seramik Design Team, Numele clientului : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

inci Ceramica

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.