Revista de proiectare
Revista de proiectare
Vilă

One Jiyang Lake

Vilă Aceasta este o vilă privată situată în sudul Chinei, unde designerii iau în practică teoria budismului Zen pentru a realiza proiectarea. Abandonând materialele inutile și folosind materiale naturale, intuitive și metode de proiectare concisă, designerii au creat un spațiu de locuit contemporan simplu, liniștit și confortabil. Spațiul modern de locuit oriental contemporan folosește același limbaj simplu de design ca și mobilierul modern italian de înaltă calitate pentru spațiul interior.

Clinica De Înfrumusețare Medicală

Chun Shi

Clinica De Înfrumusețare Medicală Conceptul de design din spatele acestui proiect este „o clinică spre deosebire de o clinică” și a fost inspirat de unele galerii de artă mici, dar frumoase, iar designerii speră că această clinică medicală are temperament de galerie. Astfel oaspeții pot simți frumusețea elegantă și o atmosferă relaxată, nu un mediu clinic stresant. Au adăugat un baldachin la intrare și o piscină la marginea infinită. Piscina se conectează vizual cu lacul și reflectă arhitectura și lumina zilei, atrăgând oaspeții.

Salonul De Afaceri

Rublev

Salonul De Afaceri Designul salonului este inspirat de constructivismul rusesc, Turnul Tatlin și cultura rusă. Turnurile în formă de uniune sunt utilizate ca captatoare de ochi în salon, acest lucru pentru a crea spații diferite în zona de lounge ca un anumit tip de zonare. Datorită cupolelor în formă rotundă, lounge-ul este o zonă confortabilă cu zone diferite pentru o capacitate totală de 460 de locuri. Zona este privită în prealabil cu diferite tipuri de locuri, pentru a lua masa; lucru; confort și relaxare. Cupolele de lumină rotundă poziționate în tavanul ondulat are o iluminare dinamică care se schimbă în timpul zilei.

Casa Rezidențială

SV Villa

Casa Rezidențială Premisa SV Villa este să trăiești într-un oraș cu privilegiile din mediul rural, precum și designul contemporan. Site-ul, cu vederi incomparabile asupra orașului Barcelona, Muntelui Montjuic și Mării Mediterane în fundal, creează condiții de iluminare neobișnuite. Casa se concentrează pe materiale locale și pe metodele de producție tradiționale, menținând în același timp un nivel foarte ridicat de estetică. Este o casă care are sensibilitate și respect pentru site-ul său

Unitățile De Locuit

The Square

Unitățile De Locuit Ideea de proiectare a fost de a studia relațiile arhitecturale între diferite forme care sunt compuse împreună pentru a crea unități în mișcare. Proiectul constă din 6 unități, fiecare dintre acestea fiind 2 containere de transport fixate unele peste altele formând o masă de formă L. Aceste unități în formă de L. sunt fixate în poziții care se suprapun creând goluri și solide pentru a da senzația de mișcare și pentru a oferi suficientă lumină de zi și o bună ventilație mediu inconjurator. Principalul obiectiv de proiectare a fost crearea unei case mici pentru cei care petrec noaptea pe străzi fără casă sau adăpost.

Restaurant Chinezesc

Ben Ran

Restaurant Chinezesc Ben Ran este un restaurant chinezesc armonios, care se află la un hotel de lux, Vangohh Eminent, Malaezia. Designerul aplică introvertirea și concizia tehnicilor de stil oriental pentru a crea un gust, o cultură și un suflet adevărate ale restaurantului. Este un simbol al clarității mentale, abandonează prosperul și obține revenirea naturală și simplă la mintea inițială. Interiorul este natural și nesofisticat. Folosind conceptul antic, de asemenea, sincronicitatea cu numele restaurantului Ben Ran, ceea ce înseamnă originalitate și natură. Restaurantul are aproximativ 4088 de metri pătrați.