Revista de proiectare
Revista de proiectare
Instalarea Foto

Decor

Instalarea Foto Într-o clădire de modele vreau să mă gândesc în jurul realității, că o considerăm a noastră și să o privim ca scenografie unui scenariu imaginat. Un scenariu prin natură ocazional și perisabil. Ce este în spatele sau ce se va întâmpla atunci când modelele de decor ar putea să nu fie o apocalipsă viitoare, ci crearea unui nou proces. O altă imagine a ceea ce s-ar putea întâmpla atunci când spectacolul se va termina.

Denumirea proiectului : Decor, Numele proiectanților : Johanna Mårtensson, Numele clientului : Johanna Mårtensson.

Decor Instalarea Foto

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.