Revista de proiectare
Revista de proiectare
Site-Ul Web

Tailor Made Fragrance

Site-Ul Web Parfumul personalizat s-a născut din experiența unei companii italiene specializate în dezvoltarea și producerea ambalajului primar pentru sectoarele de parfum, îngrijire a pielii, produse cosmetice color și parfumuri casnice. Rolul Webgriffe a fost să sprijine strategia de afaceri a clientului prin proiectarea unei soluții care a favorizat conștientizarea brandului și lansarea noii unități de afaceri axate pe permite utilizatorilor să își creeze parfumul unic și pe deplin personalizat, creează pasul unui proces larg de creștere industrială și segmentarea ofertei B2B.

Controlul Calității Aerului

Midea Sensia AQC

Controlul Calității Aerului Midea Sensia AQC este un hibrid inteligent care integrează interiorul locuinței atât cu eleganță, cât și cu stil. Acesta aduce tehnologie și inovație umanizată prin caracteristici, controlând purificarea temperaturii și a calității aerului cu iluminare și vază în decorul camerei. Starea de bine ajunge prin intermediul tehnologiei senzorilor care pot citi mediul și menține stabilă temperatura și umiditatea locală, conform configurației anterioare, realizată de MideaApp.

Un Robot Mobil Autonom

Pharmy

Un Robot Mobil Autonom Robot de navigație autonom pentru logistica spitalului. Este un sistem de servicii de produse pentru a efectua livrări eficiente în condiții de siguranță, reducând șansele profesioniștilor din domeniul sănătății de a fi expuși să se îmbolnăvească, să restrângă bolile pandemice între personalul spitalului și pacienți (COVID-19 sau H1N1). Proiectarea ajută la gestionarea livrărilor spitalicești cu acces ușor și siguranță, folosind interacțiunea simplă a utilizatorilor prin intermediul tehnologiei prietenoase. Unitățile robotizate au capacitatea de a se deplasa autonom în mediul interior și au un flux sincronizat cu unități similare, putând robotiza munca de colaborare a echipei.

Rezidențial

Shkrub

Rezidențial Casa Shkrub a apărut din dragoste și din dragoste - un cuplu iubitor cu trei copii. ADN-ul casei include principiile estetice structuratoare care își găsesc inspirația în istoria și cultura ucrainene inspirate de înțelepciunea japoneză. Elementul de pământ ca material se face simțit în aspecte structurale ale locuinței, cum ar fi acoperișul de paie original și în pereții frumoși și densi cu lut texturat. Ideea de a face un omagiu, ca loc de întemeiere, poate fi sesizată în toată casa, ca un fir de ghidare delicat.

Difuzorul De Arome Inteligente

Theunique

Difuzorul De Arome Inteligente Agarwood este rar și scump. Aroma sa poate fi obținută numai din ardere sau extracție, folosită în interior și oferită de puțini utilizatori. Pentru a încălca aceste limitări, un difuzor de arome inteligente și tablete naturale de agarwood sunt create manual după eforturi de 3 ani, cu peste 60 de designuri, 10 prototipuri și 200 de experimente. Demonstrează un nou model de afaceri posibil și folosind contextul industriei agro-lemnoase. Utilizatorii pot introduce pur și simplu difuzorul în interiorul unei mașini, personaliza timpul, densitatea și varietatea aromelor cu ușurință și se pot bucura de aromaterapia imersivă oriunde merg și ori de câte ori conduc.

Aerul Conditionat

Midea Sensia HW

Aerul Conditionat Midea Sensia promovează calitatea vieții și un mod inovator de expunere a obiectului de decor. Pe lângă eficiența fluxului de aer și tăcerea, acesta prezintă panoul tactil inovator care oferă acces funcțiilor și culorilor și intensității fulgerului. Terapia color care ajută procesul anti-stres, trendând produse inovatoare în ambele moduri, bunăstare și estetică. În plus față de estetica diferită, formele sale integrează interiorul locuinței atât prin eleganță cât și prin stil, valorizând casa prin lumină indirectă.