Revista de proiectare
Revista de proiectare
Căruciorul Cu Niveluri

Kali

Căruciorul Cu Niveluri Acest cărucior pas cu pas este unul dintre elementele seriei K a designerului pentru marca QUISO. Este confecționat din lemn masiv frumos lucrat. Designul său robust și rezistent îl face ideal pentru servirea alcoolului la masa restaurantului. Pentru siguranța și eleganța serviciului, ochelarii sunt suspendați de o pernă, sticlele sunt imobilizate de o acoperire antiderapantă, roțile industriale au o rulare lină și silențioasă.

Denumirea proiectului : Kali, Numele proiectanților : Patrick Sarran, Numele clientului : QUISO.

Kali Căruciorul Cu Niveluri

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.