Revista de proiectare
Revista de proiectare
Vorbitor

Sperso

Vorbitor Sperso provine din două cuvinte de spermă și sunet. Forma particulară a bulei sticloase și a vorbitorului în groapa de pe cap se referă la sentimentul de bărbăție și de penetrare profundă a sunetului în jurul mediului, la fel ca focul unui spermatozoid masculin în ovulul feminin în timpul împerecherii. Scopul este de a produce un sunet de înaltă putere și de înaltă calitate în jurul mediului. Sistemul wireless permite utilizatorului să-și conecteze telefonul mobil, laptopul, tabletele și alte dispozitive la difuzor prin Bluetooth. Acest difuzor de tavan poate fi folosit special în camera de zi, dormitoare și camera TV.

Denumirea proiectului : Sperso, Numele proiectanților : Nima Bavardi, Numele clientului : Nima Bvi Design.

Sperso Vorbitor

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.