Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurant

Nanjing Fishing Port

Restaurant Proiectul este un restaurant convertit cu trei etaje în Nanjing, acoperă aproximativ 2.000 mp. În afară de catering și întâlniri, cultura ceaiului și cultura vinului sunt disponibile. Decorul leagă un sentiment viu și chinezesc de la tavan până la aspectul de piatră de pe podea. Plafonul este decorat cu paranteze și acoperișuri chinezești antice. Formează elementul principal al designului pe tavan. Materiale precum furnirul lemnului, oțelul inoxidabil auriu și pictura care semnifică o nouă senzație chineză sunt amestecate pentru a crea un spațiu nou pentru chinezi.

Casca Pentru Biciclete

Voronoi

Casca Pentru Biciclete Casca este inspirată de structura 3D Voronoi, care este distribuită pe scară largă în natură. Cu o combinație de tehnică parametrică și bionică, casca de biciclete are un sistem mecanic extern îmbunătățitor. Este diferit de structura tradițională de protecție a fulgilor, în sistemul său mecanic 3D biionic nestabilit. Când este lovită de o forță externă, această structură arată o stabilitate mai bună. La echilibrul ușurinței și siguranței, casca își propune să ofere oamenilor o cască de bicicletă de protecție personală mai confortabilă, mai la modă și mai sigură.

Masa Și Munca

Eatime Space

Masa Și Munca Toți oamenii au dreptul să fie legați de timp și memorie. Cuvântul Eatime sună ca timpul în chineză. Spațiul pentru mese oferă locuri pentru a încuraja oamenii să mănânce, să muncească și să își amintească în pace. Conceptul de timp interacționează îndeaproape cu atelierul, care a fost martor la schimbări în timp. Pe baza stilului atelierului, designul include structura industriei și mediul ca elemente de bază pentru construirea spațiului. Eatime aduce un omagiu celei mai pure forme de design, prin amestecarea subtilă a elementelor care se împrumută atât pentru decorarea brută, cât și pentru cea finită.

Arta Fotografică

Forgotten Paris

Arta Fotografică Parisul uitat sunt fotografii alb-negru ale subteranelor vechi ale capitalei franceze. Acest design este un repertoriu de locuri pe care puțini oameni le cunosc, deoarece sunt ilegale și dificil de accesat. Matthieu Bouvier explorează aceste locuri periculoase de zece ani pentru a descoperi acest trecut uitat.

Geanta Cu Tote

Totepographic

Geanta Cu Tote Geantă de design inspirată din punct de vedere topografic, care să servească drept un transport ușor, mai ales în acele zile aglomerate petrecute la cumpărături sau la rulări. Capacitatea Tote bag este ca un munte și poate ține sau transporta multe lucruri. Osul oracol este forma structurii generale a sacului, harta topografică formând material de suprafață la fel ca o suprafață neuniformă de munte.

Magazin De Pahare

FVB

Magazin De Pahare Magazinul de ochelari încearcă să creeze un spațiu unic. prin folosirea bună a ochiurilor de extindere cu diferite dimensiuni de găuri prin recombinare și stratificare și aplicarea lor de la peretele arhitectural la tavanul interior, este prezentată caracteristica lentilei concave - efecte diferite de degajare și vaguitate. Odată cu aplicarea lentilelor concave cu varietatea de unghi, sunt prezentate efecte răsucite și înclinate ale imaginilor pe designul tavanului și vitrinele de afișare. Proprietatea lentilelor convexe, care modifică dimensiunile obiectelor, este exprimată pe peretele expoziției.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.