Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sticla De Vin

Gabriel Meffre

Sticla De Vin Aroma creează identitatea grafică pentru vasul colecționarului Gabriel Meffre, care împlinește 80 de ani. Am lucrat la un design caracteristic al anilor 30 ai vremii, simbolizat grafic de o femeie cu un pahar de vin. Plăcile de culoare utilizate sunt accentuate de gofrare și ștanțare cu folie fierbinte pentru a accentua partea colecționară a colecției.

Ambalajul Alimentar

Chips BCBG

Ambalajul Alimentar Provocarea realizării ambalajelor cu cip ale mărcii BCBG a constat în realizarea unei serii de ambalaje în conformitate cu universul mărcii. Ambalajele trebuiau să fie atât minimaliste, cât și moderne, având în același timp o notă artizanală de crocante și acea latură plăcută și simpatică care aduce personajele desenate cu pixul. Aperitivul este un moment convivial care trebuie să se simtă pe ambalaj.

Scara

U Step

Scara Scara U Step este formată prin interblocarea a două piese de profil pătrate din formă de u, care au dimensiuni diferite. În acest fel, scara devine autoportantă cu condiția ca dimensiunile să nu depășească pragul. Pregătirea în avans a acestor piese oferă o comoditate de asamblare. Ambalarea și transportul acestor piese drepte sunt de asemenea mult simplificate.

Scara

UVine

Scara Scara în spirală UVine este formată prin interblocarea profilurilor cutiei în formă de U și V într-o manieră alternativă. În acest fel, scara devine autoportantă deoarece nu are nevoie de un stâlp central sau un suport perimetral. Prin structura sa modulară și versatilă, designul aduce ușurință în toată fabricația, ambalarea, transportul și instalarea.

Vestiar

Sopron Basket

Vestiar Sopron Basket este o echipă profesionistă de baschet pentru femei cu sediul în Sopron, Ungaria. Întrucât sunt una dintre cele mai de succes echipe maghiare cu 12 cupe de campionat național și obținând locul doi în Euroliga, conducerea clubului a decis să investească într-un nou complex vestiar pentru a avea o instalație destul de prestigioasă pe numele clubului, potrivit nevoilor jucătorului. mai bine, motivează-i și promovează-i unitatea.

Bicicleta Electronică Din Lemn

wooden ebike

Bicicleta Electronică Din Lemn Compania berlineză Aceteam a creat prima bicicletă electronică din lemn, sarcina fiind să o construiască într-un mod ecologic. Căutarea unui partener de cooperare competent a avut succes cu Facultatea de Știința și Tehnologia Lemnului din cadrul Universității Eberswalde pentru Dezvoltare Durabilă. Ideea lui Matthias Broda a devenit realitate, combinând tehnologia CNC și cunoștințele despre materialul lemnos, s-a născut E-Bike din lemn.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.